بی احتیاطی راننده منجر به فوت پاکبان در مشهد شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) چمران: شورا‌های شهر و روستا، انعکاس خواست و سلیقه مردم هستند رئیس دیوان عالی کشور: سبقت در خدمت باید فرهنگ غالب در نظام شورایی کشور باشد + فیلم آموزش ایمنی و مواجهه با حریق برای ۱۲۴ هزار شهروند مشهدی گپ و گفت با میراث دار سنت پرورش اسب یورقه در مهدی آباد| ما که هرچه بردیم، با رفقا خوردیم   شهروند خبرنگار | درخواست به‌سازی پیاده‌رو «ابرار ۱۰» در مشهد + پاسخ سرویس‌دهی رایگان خط‌۲ قطارشهری مشهد در روز شهادت امام‌جعفرصادق‌(ع) اعمال‌قانون ۱۸۱۸ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۱ دستگاه خودروی متخلف توقیف شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) دردسر‌های بودار همسایگی با انبار‌های خانگی | دپوی ضایعات در منازل مسکونی شهرک صابر مشهد ایست‌کار‌های مشهد، الگوی کشور | بیمه کارگران ایست‌کار‌ها در اولویت باشد هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار گرفت (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) احداث ۱۴ بوستان بزرگ در شهر مشهد | پروژه‌های زودبازده‌ برای محرومیت‌زدایی از حاشیه شهر ترافیک سنگین در بولوار ملک‌آباد و وکیل‌آباد مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) حاجی بگلو: رویکرد و نگاه شورای ششم، تحقق عدالت‌محوری در مشهد است سردار رادان در مشهد: قسم به خون شهدا که حافظ سنگر حجاب هستیم| توطئه عریانی و برهنگی، برنامه نفوذ دشمن برای براندازی است مشهدالرضا(ع)، هم‌صدا با طنین حجاب و غیرت | اجتماع باشکوه حمایت از «طرح نور فراجا» برگزار شد + فیلم بلاتکلیفی ۴۵۰‌هزار هکتار از اراضی ملی خراسان رضوی شهروند خبرنگار | درخواست ترمیم آسفالت در بلوار شهید آوینی مشهد + پاسخ شهردار مشهد: کلان‌شهر مشهد در زمینه هوشمندسازی پیشرو است
سرخط خبرها

بزرگ‌ترین مرکز بهداشتی دفن پسماند کشور ۲ ماه دیگر در مشهد افتتاح می‌شود

  • کد خبر: ۴۹۹۸۶
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۸
بزرگ‌ترین مرکز بهداشتی دفن پسماند کشور ۲ ماه دیگر در مشهد افتتاح می‌شود
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد گفت: ساخت پروژه لندفیل ۴۱ درصد پیشرفت داشته است.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ عملیات عمرانی بزرگ‌ترین مرکز بهداشتی دفن پسماند کشور (لندفیل) با پیشرفت ۴۱ درصدی ادامه دارد و طبق وعده مدیران شهری مشهد، قرار است ۶۲ روز دیگر این پروژه وارد مدار خدمت رسانی و بهره برداری شود.


وعده شهردار مشهد

درهمین راستا از مدتی قبل بزرگ‌ترین مرکز بهداشتی دفن پسماند کشور در مشهد در حال ساخت است. محمدرضا کلائی، شهردار مشهد، چندروز پیش و در جریان مراسم بهره برداری از فاز دوم کارخانه بازیافت کاغذ، یکی از اولویت‌های مهم معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد در سال ۹۹ را افتتاح پروژه لندفیل اعلام کرد. عملیات اجرایی ساخت بزرگ‌ترین مرکز دفن بهداشتی پسماند کشور، ۳۰ دی ماه سال ۹۸ با حضور مسئولان کشوری، استانی و شهری شورای شهر در مجتمع صنعتی شماره ۲ مدیریت پسماند مشهد در کیلومتر ۳۵ جاده مشهد-میامی آغاز شد و بنا به گفته مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد، به عنوان پیمان کار این پروژه، ساخت این مرکز تا ۶۲ روز دیگر به پایان خواهد رسید.


پیشرفت ۴۱ درصدی پروژه لندفیل

درهمین زمینه امیرسیاوش حجازی، به خبرنگار ما گفت: براساس برنامه ریزی، روزشمار عملیات اجرایی پروژه ۳۶۵ روز است که تا به امروز قسمت اعظم پیش بینی زمانی پروژه گذشته و ۶۲ روز دیگر هم تا پایان پروژه زمان باقی مانده است.
وی ادامه داد: طی مدت گذشته از آغاز اجرای پروژه، اقدامات مختلفی در این سایت انجام شده است و اکنون پیشرفت فیزیکی پروژه ۴۱ درصد است و تمام تلاش ما این است که در زمان باقی مانده این پروژه نیز به سرانجام برسد.
حجازی در ادامه به هدف ساخت مرکز دفن زباله لندفیل اشاره کرد و گفت: دفن مکانیزه زباله‌های شهری و جمع آوری شیرابه آن هدف اصلی اجرای این پروژه است؛ درعین حال ساخت این مرکز سبب بهبود وضعیت زیست محیطی نیز خواهد شد.


ساخت فاز اول پروژه در زمین ۹ هکتاری

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد با تأکید بر اینکه فاز اول این پروژه در زمینی به مساحت ۹ هکتار ساخته خواهد شد، تصریح کرد: در عملیات ساخت این پروژه ۳۰۰ هزار مترمکعب عملیات خاک برداری در رمپی به طول حدود ۴۰۰ متر به همراه اجرای لایه ژئوتکستایل و ژئوممبراین و لوله گذاری با لوله کاروگیت ۳۱۵، ۴۰۰ و ۵۰۰ و احداث مخزن ۴۵ هزار مترمکعبی ذخیره شیرابه و زباله‌ها انجام خواهد شد.


همه پیامد‌های «لندفیل» برای شهروندان مشهدی

راه حل نهایی برای پسماند‌های بازیافت نشدنی و استفاده مجدد، تثبیت شده و همچنین استحصال ناپذیر انرژی سوزاندن و دفن در محل‌های دفن مهندسی است. در واقع آخرین مرحله در چرخه مدیریت یکپارچه پسماند‌ها استفاده از گزینه دفن بهداشتی و مهندسی (لندفیل) با رعایت تمامی جوانب و استاندارد‌های موجود در این زمینه است. اما با در نظر داشتن اهمیت کار و ریسک انتقال انواع آلاینده به محیط‌زیست (آب زیرزمینی، خاک و...)، این عمل باید توسط تیمی متخصص و مجرب صورت بگیرد و پایش‌های لازم در زمان مقرر انجام شود. ایجاد این شیوه مهم البته با بهره‌های فراوانی نیز همراه است که از آن جمله می‌توان به افزایش بازده تبدیل انرژی (افزایش پتانسیل استحصال انرژی از بیوگاز تولیدی)، امکان سامان دهی و تصفیه شیرابه در محل دفن (تصفیه درجا) و استفاده مجدد از فضا‌های اشغال شده داخل زمین دفن پس از گذشت زمان کوتاه و اطمینان از پایداری و تحمل پذیری سیستم اشاره کرد.

لندفیل یا گورستان زباله، محلی است که زباله‌ها در آن دفن می‌شوند و یکی از روش‌های مرسوم در مدیریت پسماند در جهان محسوب می‌شود. پروژه لندفیلی که در مشهد در حال اجراست اولین لندفیلی است که با اهداف زیست محیطی و با استفاده از لوله گذاری و سیستم مکانیزه جمع آوری شیرابه در کشور انجام می‌شود؛ ازاین رو این اقدام مدیریت شهری مشهد در دوره جدید کاری می‌تواند استفاده بهینه از مکان با حداکثر رعایت مسائل زیست محیطی باشد. مدیریت شهری مشهد با مدیریت دقیق در پسماند، علاوه بر دفن بهداشتی، آن هم در مرحله آخر، با انجام اقداماتی نظیر اجرایی کردن پروژه سیمپ در تمام نقاط شهر با هدف تفکیک زباله از مبدأ، افزایش کارایی و کاربری صنایع مربوط به بازیافت زباله و در نهایت اجرای پروژه لندفیل، آن هم با رعایت کامل مسائل زیست محیطی، در مدیریت و بازیافت پسماند رو به جلو در حرکت است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->